Cautare

2560 de rezultate pentru "membri minori" (7.55 secunde)
Aproximativ doua mii de membri din organizatia judeteana a PLD Buzau si-au anuntat marti demisia in bloc, urmand sa se constituie intr-o organizatie fara statut politic, denumita "Forta independenta", ei acuzandu-l pe Theodor Stolojan de lipsa de consecventa si "interese de moment".
Cu aceasta ocazie, a fost stabilita componenta Biroului Permanent al PD-L Mangalia, format, conform algoritmului decis la nivel judetean, din 15 membri PD si 6 ai PLD.
Senatorul de Olt Marin Bobes, care in decembrie a trecut de la PD la PSD, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca alti 2.000 de membri ai PD-L, din 18 organizatii locale au parasit organizatiile si s-au inscris in PSD.
Aproape 100 de membri ai organizatiei municipale a PNL Petrosani au decis sa paraseasca Partidul Liberal si sa se înscrie în PD-L.
Aproape 100 de membri ai organizatiei municipale a PNL Petrosani au decis sa paraseasca Partidul Liberal si sa se înscrie în PD-L.
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Liderii grupului de la Cluj, Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas si-au anuntat marti demisiile din toate functiile din PSD, precizand insa ca raman simpli membri de partid. ... Ramanem membri ai PSD.
In aceste cazuri, BPL este format din 7 membri provenind din fostul PD si din 5 membri provenind din PLD.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
"Daca pentru demisia din Biroul Permanent Local poate nu am niciun regret, fata de demisia din PD-L poate am un regret pentru ca foarte multi membri m-au sustinut si m-au rugat sa nu-mi dau demisia".
Din nou situatia tinde sa devina comica, in conditiile in care, avand acordul de la "centru" pentru a fi numit consilier local, Costel Dabija a fost trecut pe linie moarta prin votul a doar doi membri ai comisiei de validare.
 Consilierii locali din comuna gorjeana Berlesti se cearta pe fotoliile a doi dintre colegii lor despre care nu stiu daca mai sunt sau nu membri de partid si daca isi mai pot exercita functiile publice in care au fost alesi.
Senatorul constantean Puiu Hasotti (foto) nu mai face parte din nici o structura de conducere a PNL, dupa ce delegatii la Congresul Extraordinar din week-end-ul trecut nu l-au votat nici macar pentru lista celor 29 de membri ai Biroului Politic Central.
Drept pentru care Tudorel Chesoi i-a invitat pe cei prezenti - membri de partid si presa - la o sedinta "pe trotuar", dupa care a luat legatura si cu deputatul PD-L Zanfir Iorgus (fost taranist), pentru a-i cere sa faca o interpelare in Parlament impotriva "abuzurilor comise de Claudiu Tusac, primarul Mangaliei", dupa cum s-a exprimat presedintele PNTCD Constanta.
Peste 500 de membri ai Partidului Noua Generatie- Crestin Democrat Constanta, reprezentand aproape jumatate din organizatia judeteana, au trecut sau urmeaza sa treaca la Partidul Conservator, a anuntat ieri fostul lider penegist Anton Mangiurea.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Inainte de a ajunge la comisie, Udrea a depus la Parchet o plangere penala impotriva unor membri din actuala comisie.
La Drobeta Turnu Severin, peste 50 de membri si simpatizanti PSD, imbracati in geci rosii si cu steaguri in maini, s-au adunat in fata sediului PSD Mehedinti, unde au strigat:
- "Avem in partid membri si lideri vulnerabili, perceputi negativ de opinia publica. ... care a fost efectul acestor angajamente oculte asupra delegatilor la Congres, dar, mai ales, care a fost lectia politica pe care au primit-o tinerii membri ai partidului prezenti in sala?
DEVA Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, "Opriti genocidul social".
google-analytics.com